Over ons

Bij Propertyinfo werken we dagelijks met een jong, energiek, en uiterst ambitieus team om onze data te verrijken en nog toegankelijker te maken. Hoe meer informatie je hebt over een woning, des te beter kun je datagedreven beslissingen nemen.

Van data naar inzicht

Als er niets mee wordt gedaan blijft data platte data. Bij Propertyinfo werken specialisten dagelijks aan de database, om data beter te interpreteren. Zo ontstaan nieuwe inzichten. Propertyinfo stelt deze inzichten beschikbaar via de verschillende software-oplossingen. Gebruikers krijgen bijvoorbeeld direct inzicht in hoogrisicoprofielen in het kader van de WWFT. Propertyinfo verbetert zijn oplossingen voortdurend.

Uw vraagstukken in vertrouwde handen

Propertyinfo heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het aanbieden van data-oplossingen. We hebben een goede reputatie bij enkele Nederlandse grootbanken en andere financiële instellingen. Samenwerken met deze partijen vraagt het hoogst mogelijke niveau voor wat betreft cybersecurity, data protection en privacy policy. Propertyinfo is continu proactief bezig om deze processen verder te optimaliseren. Zo blijven we voldoen aan de hoogste standaard rondom deze thema’s.

Propertyinfo Group

Binnen de Propertyinfo Group bestaan er meerdere merken. Deze merken opereren zelfstandig van elkaar, maar worden ondersteund vanuit het hoofdkantoor in Alblasserdam.

Kadasterdata

Kadasterdata.nl vergemakkelijkt het verkrijgen van informatie over woningen en bedrijfspanden voor consumenten en bedrijven. We leveren onder andere data aan verenigingen, stichtingen, banken, gemeenten en provincies. Kadasterdata.nl is geschikt voor elke consument en elk bedrijf dat op welke manier dan ook behoefte heeft aan vastgoeddata. Uiteraard is de informatie die wordt aangeboden ook zeer relevant voor zowel de kopende als de verkopende partij op de woningmarkt.

RDWdata

De RDW is een instelling die alle voertuigen en rijbewijzen in Nederland registreert. RDWdata.nl bundelt alle openbare gegevens van de RDW en maakt deze inzichtelijk op kentekenniveau met de kentekencheck. Met de kentekencheck, krijg je waardevolle informatie over de status van het voertuig, zoals juridische staat, schadeverleden, kilometerstand en nog veel meer.

Exact-survey

Vanuit het merk Exact-survey voeren wij grensreconstructies door heel Nederland uit. Een grensreconstructie is zinvol wanneer de exacte ligging van je erfgrens voor je belangrijk is. In het algemeen is het verstandig om uit te gaan van de exacte kadastrale grens, zodat conflicten worden voorkomen. Bijvoorbeeld wanneer uw buren verhuizen en uw nieuwe buren het niet eens zijn met de ligging van de erfafscheiding. Met een meting van Exact-Survey.nl komen wij op locatie duidelijkheid brengen. We doen onderzoek naar uw perceel of tuin volgens de kadastrale gegevens en komen op locatie die situatie opnieuw voor je uitzetten. Op alle hoekpunten of knikpunten brengen we markeringen aan zodat het voor alle partijen duidelijk is hoe de grenzen lopen. Binnen 10 werkdagen is dit geregeld.

 

Veilig zakendoen

met propertyinfo

Bij Propertyinfo staan thema's als cybersecurity en data protection dagelijks op de agenda!

Betrouwbaar

tot 99% uptime

Propertyinfo monitort 24/7 alle applicaties. Daardoor garanderen wij een hoge bereikbaarheid.

Hoge tevredenheid

onder klanten

Al jaren is Propertyinfo een betrouwbare samenwerkingspartner. Dat resulteert in positieve reviews!

Meer weten over Propertyinfo?